Glass One Auto

Uw specialist in autoruiten.

Iedereen wil dat zijn auto goed wordt behandeld.  Bij Glass One Auto houden we van goed werk.  Met 20 jaar ervaring kunnen onze hooggekwalificeerde medewerkers u graag helpen.  Werk van superieure kwaliteit voor uw comfort en veiligheid.

garentie à vie

Levenslange garantie

Glass One Auto streeft ernaar een levenslange garantie te bieden op al ons werk.

quality

Kwaliteitsservice

Glass One Auto streeft naar het leveren van kwaliteitsservice tegen een eerlijke prijs!

domicile

Diensten aan huis

U profiteert van onze diensten aan huis of op uw werkplek. Overal in België.

stock

Werk uit voorraad

Geen zorgen of vertragingen meer bij het vinden van het juiste onderdeel, wij werken uit voorraad!

Glass One Auto uw partner in autoruit, vervangt en repareert alle soorten ruiten.  De ramen die wij plaatsen zijn identiek aan de originele.  Houd er rekening mee dat onze voorruiten steeds vaker worden uitgerust met verschillende opties die de veiligheid van onze gebruikers op de weg vergroten. Daarom benadrukken wij de kwaliteit van onze producten en ons werk, die levenslang gegarandeerd zijn.

Afspraak

Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons centrum of het formulier per e-mail invullen.

Openingstijden
Bel ons

Overal in België

Ze vertrouwen ons

Bent u verzekerd tegen glasbreuk bij uw verzekeraar?

 Geen administratieve rompslomp meer!  Wij werken rechtstreeks samen met uw verzekeringsmaatschappij en u betaalt niets!

Waarom kiezen voor Glass One Auto?

Wij repareren of vervangen elk type beglazing, ongeacht het merk. 

Glass One Auto zijn originele kwaliteitsruiten vervaardigd volgens Europese normen, rechtstreeks afkomstig van officiële leveranciers van grote automerken.  Wij helpen u overal in België, thuis of op uw werkplek

Gebroken raam

 Moet u een autoruit vervangen ?  Glass One Auto staat tot uw beschikking.  Of het nu om een ​​voorruit, achterruit of zijruit gaat, Glass One Auto vervangt alle autoruiten.

Ze vertrouwen ons

Bent u verzekerd tegen glasbreuk bij uw verzekeraar?

 Geen administratieve rompslomp meer!  Wij werken rechtstreeks samen met uw verzekeringsmaatschappij en u betaalt niets!

De mening van onze klanten telt voor een groot deel

 Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een offerte of advies.

Het is het juiste adres om te delen! Het werk is serieus, snel en gegarandeerd, de prijzen tarten alle concurrentie en het personeel is professioneel en heeft respect voor de klant.
Alain
Client
Zeer goede service ter plaatse of thuis! Punctueel, snel, efficiënt en vooral zeer concurrerend in vergelijking met sommige van de grote namen (die zogenaamd ruitenwissers aanbieden)... Ik raad ze aan!
Gino
Client
4.7/5
4.8/5

FAQ

Wij repareren en vervangen alleen kapotte of beschadigde ruiten van uw voertuig. (Auto, Bestelwagen, Vrachtwagen) Wij repareren ook schade aan de voorruiten van campers, stacaravans behalve integraal.

Wij repareren geen andere soorten gebroken glas, ongeacht uw voertuig. Ook voor het verkrijgen van nieuwe ruitenwissers kunt u bij ons terecht.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met ons centrum, offertes zijn gratis en vrijblijvend. Neem hiervoor uw kentekenbewijs mee als u belt. Anders per e-mail op onze site en stuur ons uw contactgegevens, voertuiggegevens en foto’s van de volledige ruit.

Een chip in het gezichtsveld van de bestuurder is te repareren, maar omdat er na de reparatie altijd een klein vlekje achterblijft, kan dit soms vervelend zijn. Als je de inwerking van vocht en vuil beschermt met een sticker en de chip snel laat repareren, is de kans groter dat het litteken vrijwel onzichtbaar is. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat u een minder esthetische reparatie krijgt.

Een chip in het gezichtsveld van de camera kan niet worden gerepareerd. In dit geval is vervanging van de voorruit noodzakelijk.

Laat een gebarsten voorruit zo snel mogelijk vervangen. De voorruit bepaalt 30% van de weerstand van het lichaam. De kwaliteit van beglazing, verlijming en montage staat hoog in het vaandel. Daarom garandeert Glass One Auto de kwaliteit van het originele glas, de beste lijmproducten en permanent gekwalificeerde en opgeleide monteurs. Omdat uw veiligheid onze topprioriteit is.

Een kapotte zijruit of achterruit moet ook zo snel mogelijk worden vervangen. Deze ruiten breken volledig, waardoor u uw auto niet veilig kunt afsluiten en ook kunt blootstellen aan de elementen. Bij een kapotte zijruit of achterruit kunnen wij tijdelijk plexiglas leveren zodat u weer veilig de weg op kunt in afwachting van de vervanging van de ruit.

Moet u een ruit in uw auto vervangen? Deze service is gratis als u verzekerd bent tegen glasbreuk. Heeft u een mini-omnium of een volledige omnium, dan is glasbreuk gedekt. Glass One Auto regelt de administratieve en financiële kant rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij.

Heeft u geen verzekering tegen gebroken glas? Glass One Auto zorgt uiteraard voor een snelle en vakkundige vervanging van uw autoruit. De prijs is afhankelijk van verschillende criteria. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Als de schade kleiner is dan een 2 euromunt en meer dan 6 cm van de rand verwijderd is, kunnen wij de voorruit repareren.
Als de scheur groter is dan een muntstuk van 2 euro of als de scheur minder dan 6 cm van de rand verwijderd is, moeten we de voorruit vervangen. Er is geen oplossing om een ​​scheur te repareren.

Een klauw kun je niet verwijderen of polijsten. Als we een kras op een autoruit zouden polijsten, zouden we de vorm en structuur van het glas veranderen en zou er een optische vervorming optreden. Bovendien zou de structurele sterkte van het glas worden verminderd. De enige manier is om het glas te vervangen.

Wij kunnen ook daadwerkelijk bij u thuis of op de werkplek komen om uw voertuig te repareren, mits deze in een overdekte ruimte staat met voldoende werkruimte en licht. Voordeuren moeten minimaal driekwart geopend kunnen worden zonder een ander voertuig of een muur te raken. Onze technieker moet in droge omstandigheden werken om de kwaliteit van ons werk te kunnen garanderen. Daarom is het belangrijk om een ​​droge en overdekte werkplek te hebben als de weersomstandigheden niet gunstig zijn.

De werkruimte moet aan alle voorwaarden voldoen: Overdekt bij regen of sneeuw, minimumtemperatuur van 5° C, betaald parkeren ten laste van de klant voor uw voertuig en dat van onze technicus, correcte verlichting. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u terecht in één van onze centra.

De duur van reparatie of vervanging is afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden.

Gemiddeld duurt het repareren van een chip slechts 30 minuten. Moet u er meerdere tegelijk repareren? Wacht 15 minuten langer per extra glans. Een vervanging duurt doorgaans 1 uur, afhankelijk van het automodel. Dankzij onze exclusieve ultrasneldrogende lijm kunt u na vervanging direct weer de weg op.

U kunt een afspraak wijzigen door zo snel mogelijk contact op te nemen met ons centrum. Geen enkele afspraak kan binnen 24 uur werkdagen worden geannuleerd. Indien de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd, wordt u gevraagd een vast bedrag te betalen op basis van de prijs van het raam.