ONZE DIENSTEN

Onze activiteit

Glass One Auto uw specialist in auto ruit.  De ramen die wij plaatsen zijn identiek aan de originele.  Houd er rekening mee dat onze voorruiten steeds vaker worden uitgerust met verschillende opties die de veiligheid van onze gebruikers op de weg vergroten.  Daarom benadrukken wij de kwaliteit van onze producten en ons werk, die levenslang gegarandeerd zijn.

 Glass One Auto streeft naar het leveren van kwaliteitsservice tegen een eerlijke prijs!  U profiteert van onze diensten aan huis of op uw werkplek.

 Geen zorgen of vertragingen meer bij het vinden van het juiste onderdeel, wij werken uit voorraad met een responstijd van minder dan 48 uur.

 Geen administratieve rompslomp meer!  Wij werken rechtstreeks samen met uw verzekeringsmaatschappij.

Afspraak

Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons centrum of het formulier per e-mail invullen.

Openingstijden
Bel ons

Overal in België

Gebroken raam

Glass One Auto vervangt en repareert uw glas waar u maar wilt.

eclat

Sterretje repareren

Glass One Auto herstelt uw glans en herstelt de oorspronkelijke sterkte van uw voorruit. Dit proces bestaat uit het onder druk injecteren van hars in de chip. Deze reparatie is snel en vereist geen demontage van de voorruit. Eenvoudig en snel. Bovendien kost een reparatie tot 5 keer minder dan een voorruit vervangen.

pare-brise

Voorruit

Uw voorruit is gebarsten, geen zorgen, Glass One Auto vervangt of u wilt elk type voorruit, ongeacht merk en model. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Voor uw comfort en veiligheid raden wij u aan uw ruitenwissers elke 30.000 km te vervangen, zodat u beter zicht heeft en geen krassen op uw voorruit krijgt.

bris de vitre

Zijruit en achterruit

Na een daad van vandalisme of een ongeval vervangt Glass One Auto het beschadigde glas door origineel kwaliteitsglas. Wij zorgen ervoor dat het interieur van het voertuig wordt gereinigd van stukjes glas.

essuie-glace

Ruitenwissers

Glass One Auto biedt de verkoop en vervanging van ruitenwisserbladen aan. Voor uw comfort en veiligheid raden wij u aan uw ruitenwissers elke 30.000 km te vervangen, zodat u beter zicht heeft en geen krassen op uw voorruit krijgt.

Gebroken glas

Glass One Auto vervangt en repareert uw glas waar u maar wilt.  De ramen die wij plaatsen zijn identiek aan de originele. 

Houd er rekening mee dat onze voorruiten steeds vaker worden uitgerust met verschillende opties die de veiligheid van onze gebruikers op de weg vergroten.  Daarom benadrukken wij de kwaliteit van onze producten en ons werk, die levenslang gegarandeerd zijn.

Ruit categorieën

Wij repareren of vervangen elk type beglazing, ongeacht het merk of de leeftijd van het voertuig.

lateral

Getinte beglazing

De originele getinte beglazing verbetert het comfort van de passagiers dankzij de lagere temperaturen in de voertuigcabine. De temperaturen dalen door warmteabsorptie, waardoor het brandstof- en airconditioningverbruik verbetert. Getinte beglazing biedt een hoog esthetisch niveau en beschermt tegelijkertijd tegen nieuwsgierige blikken.

teinte

Het Head-Up Display HUD van de voorruit

Het Head Up Display is een rijassistentiesysteem dat het comfort en de veiligheid verbetert. Informatie zoals snelheid of GPS-gegevens worden geprojecteerd in de zichtzone van de bestuurder, die op deze manier zijn “hoofd omhoog” kan houden en de informatie direct voor zich kan zien.

accoustique

Akoestische beglazing

Gelaagde veiligheidsbeglazing verbetert al het akoestisch comfort, vergeleken met geharde veiligheidsbeglazing. Akoestische beglazing biedt een beter aero-akoestisch comfort, waardoor het externe geluid met 3 tot 5 decibel wordt verminderd.

reflechissante

Reflecterende of athermische beglazing

Een onzichtbare metalen laag werkt als een spiegel tegen infraroodstralen en reflecteert de warmte direct naar buiten. De airconditioning is minder nodig en het brandstofverbruik wordt verlaagd.

pluie

Regen- en lichtsensor

Als uw voertuig is uitgerust met een regen- en lichtsensor, controleren wij voor en na elke voorruitvervanging de werking ervan. Deze vereisen geen kalibratie, in tegenstelling tot rijhulpcamera's.

camera

De voorruit voorzien van camera's

Camera's achter uw voorruit, genaamd rijhulpsystemen of ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), worden steeds vaker in onze voertuigen uitgerust. Deze maken het lezen van verkeersborden of het wisselen van rijstrook mogelijk, maar ook autonoom remmen. Bij het vervangen van een voorruit verbindt Glass One Auto zich ertoe zorg te dragen voor de herkalibratie van de camera’s indien deze getroffen zijn.

Uw specialist in autoruiten

Door onze inspectie zijn wij in staat om spanen zo snel mogelijk op te sporen, zodat we deze direct kunnen repareren en vervanging van de voorruit kunnen voorkomen.

 Voor meer informatie over deze service kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een ​​afspraak te maken met onze technisch verkoop medewerker.

Bedrijfsdiensten

 Glass One Auto is ook een dienst voor bedrijven.  Bent u wagenpark beheerder en wilt u de kosten in verband met kapotte ruiten verlagen?  Wij voeren een preventiedienst uit die een inspectie van uw wagenpark uitvoert.

De mening van onze klanten telt voor een groot deel

 Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een offerte of advies.

Het is het juiste adres om te delen! Het werk is serieus, snel en gegarandeerd, de prijzen tarten alle concurrentie en het personeel is professioneel en heeft respect voor de klant.
Alain
Client
Zeer goede service ter plaatse of thuis! Punctueel, snel, efficiënt en vooral zeer concurrerend in vergelijking met sommige van de grote namen (die zogenaamd ruitenwissers aanbieden)... Ik raad ze aan!
Gino
Client
4.7/5
4.8/5
Afspraak

Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons centrum of het formulier per e-mail invullen.

Openingstijden
Bel ons

Overal in België

Ze vertrouwen ons

Bent u verzekerd tegen ruitbreuk bij uw verzekeraar?  Geen administratieve rompslomp meer!  Wij werken rechtstreeks samen met uw verzekeringsmaatschappij en u betaalt niets!